Panel

Individuell look med panel

Det är färgerna och nyanserna som skapar helhetsintrycket av bastun. Du kan välja panelningsmaterialet gran, furu, asp, al eller värmebehandlad asp till din bastu.

Gran, STP 15 x 95
Vår granpanel har friska kvistar. Gran är slitstarkt, har en lång livstid, doftar gott och bevarar sin ljusa nyans också under årens lopp. Årsväxten ger panelen en uttrycksfull yta.

Furu, STP 15 x 95
Barrskogens fräschhet doftar i kådan. Vår furupanel är kvistfritt trä. Furupanelens verkliga karaktär kommer fram med tiden, då träet mörknar lite och kådan ger liv åt ytan.

Asp, STP 15 x 70
Aspen ger din bastu ett fräscht och ljust intryck. Den har ingen kåda och bevarar sin ljusa, jämna färg år efter år. Träet påverkas just inte alls av fuktighetsvariationerna.

Värmebehandlad asp, STP 15 x 70
Värmebehandlad asp håller formen väl också under årens lopp. Den är det mörkaste av Harvias panelalternativ och den har en behaglig doft. Du kan framhäva träets nyans genom att behandla det med paraffinolja.

Magnolia, STS 15 x 145
Magnoliapanelen är bred och mörktonad vilket ger bastun harmoni och elegans.

Värmebehandlad borstad tjäral, STP 15 x 120
Värmebehandlad borstad tjäral är ett mörkt panelalternativ med en borstad yta. Bastubelysningen framhäver träytan vackert. Kolla tillgängligheten av panelen från fabriken.

Al, STP 15 x 70
Alen är ett vackert rödbrunt lövträd. Träet avger ingen kåda, men lever och mörknar med åren.

Rökbastupanel, STP 15 x 95
Rökbastupanel är svarttärgad granpanel vilket ger din bastu en traditionell och värm känsla av rökbastu.

Tips! Du kan tona panelerna så att de får den nyans som du vill. På grund av att asppanelen har en jämn kvalitet lämpar den sig bäst av alla alternativ för att tonas.

    You have reached our old website.

    For up-to-date information on all products, please visit our new and improved website at www.harvia.com.