Allmänt

Vad vore väl skönare än att efter en stressig arbetsdag kunna unna sig ett uppfriskande bad i en egen bastu. En stund i bastun ger nya krafter och en skön känsla av välbefinnande.

Drömmen om egen bastu är lätt att uppfylla. Harvias badrumsbastur är speciellt utvecklade för den fuktiga och krävande miljön i badrummet. En badrumsbastu är en enkel och praktisk lösning: du behöver inte söka ett byggnadslov.

Badrumsbastu är en enkel lösning för små utrymmen

Badrumsbastun är anpassad för att passa in i det befintliga badrummet. Den är utformad som en separat bärande och kompakt konstruktion som inte fästs i närliggande väggkonstruktioner. Detta betyder att du inte behöver söka ett byggnadslov och slipper kostnaderna för att ordna ventilation, våtrumsanpassning osv. Väggkonstruktionen bildar en tät helhet som håller fukten och värmen där den hör hemma, dvs. på insidan av bastun. Bastuns stomme är tillverkad av vatten-, fuktighets- och värmeisolerande specialmaterial. Bastuns vattentäta väggar som sådana lämpar sig även bra som duschvägg.


Din bastu är snabbt färdig!

Det är lätt att montera bastun av de färdiga elementen – det tar endast några timmar och du kan göra det själv. Leveransen är komplett: den innehåller alla nödvändiga delar från väggelementen till alla tillbehör. Badrumsbastuns väggelement lyfts på sin plats med ett element åt gången,  börja med bakväggen. Elementen sammanfogas och försluts med silikon. Aggregatet ansluts med stickpropp till badrummets jordade uttag, någon elinstallatör behövs inte. Du kan montera bastun själv eller fråga om monteringsservice hos din återförsäljare. Din bastu är färdig att bada i redan samma dag!

Alla Harvia-badrumsbastur tillverkas i Harvias bastufabrik i Mellersta Finland. I produktionen används enbart högkvalitativa material. Alla bastur testas i fabriken innan de levereras.

Se hur enkelt det är att montera en badrumsbastu:

Video

    You have reached our old website.

    For up-to-date information on all products, please visit our new and improved website at www.harvia.com.