Ventura

Bastulaven Harvia Ventura – något helt nytt till din bastu! Lave, ryggstöd och tvärslåar i Ventura är tillverkade av formpressad faner som är limmade i flera lager. Fårorna i laven är både eleganta och praktiska. Det är mycket behagligt att sitta på laven tack vare de rundade kanterna.

Det högklassiga materialet i Ventura tål värme och fuktförändringar bra samt är säkert. Bastulaven finns med en nyans av ljust trä. Du kan behandla laven med färgat lavevax om du vill.

Alternativa djup för övre lavarna är 550 eller 650 mm, för undre lavarna 450, 550 eller 650 mm. Bastulaven Ventura kan även fås med en extradjup nedre lave som passar till exempel för att fälla in Harvia Forte-aggregatet.Vid behov stöds lavarna med gavelstöd. Det är möjligt att placera belysningen i hörnen varvid ryggstödet böjs och bildar en skärm. Sitsdelar kan lätt lösgöras vid städning.

Bastulaven Ventura är tillverkad av fumaträ. Fuma lämpar sig väl som material för lavar, eftersom det bevarar sin ljusa nyans bra och inte nämnvärt ändrar form av fuktförändringar.

Se 360o -presentationen av Harvia Ventura -lavarna.

Be om en offert:
sauna@harvia.fi, +358 207 464 100 

Ventura 4