Harvia Legend 300

Mycket stenar, underbara bastubad.
Med Harvia Legend vedeldade bastuugnar får du den ultimata bastuupplevelsen. Den svarta stålställningen innehåller mycket stenar, och när de hettas upp får du ett härligt bastubad även vid lägre temperaturer. Det stora antalet stenar garanterar bra värme, även om elden slocknar emellanåt.

I Legend-bastuugnarnas eldstäder finns en modern gallerstruktur som delar upp förbränningsluften. En del av förbränningsluften leds till den övre delen av eldstaden vilket leder till att förbränningen är effektivare och renare. Gallerstrukturen förlänger även bastuugnens livslängd. Säkerhetsavstånden från sido- och baksidesytorna till brännbart material är kortare än normalt, vilket gör det friare att placera lavarna. Legend-bastuugnarna kan utrustas med en vattenvärmare av skorstensmodell.

Med Harvia Legend 300 får du ett skönt bad för medelstora och stora bastur. Bastuugnen har en stor och stilren stålinfattad glaslucka. I den rymliga eldstaden kan du lägga in större vedträn med en maximal längd på 47 cm. De ställbara benen underlättar placeringen av ugnen i bastun.

Rekommenderad storlek på bastun 14–28 m3. Maximala mängden stenar 260 kg.

Tilläggsutrustningarna:
Vattenvärmare av skorstensmodell
Legend skyddsvägg och golvskyddsplåt
Legend rökrörsskydd
Stålskorsten
Legend-glasdörr
Legend bastulampa

Legend-skyddsräcke


Skyddsräcke med LED-belysning
- SASPO240L

You have reached our old website.

For up-to-date information on all products, please visit our new and improved website at www.harvia.com.