Virta Combi

Robusta, praktiska och okonstlat exklusiva bastuaggregat
Harvia Virta-bastuaggregatfamiljen består av tre olika effektversioner samt deras Combi-variationer med ånggenerator. Harvia Virta är ett perfekt val för medelstora eller större bastur när man vill ha en robust konstruktion, säker funktion och moderna linjer. Virta-aggregatens robusta konstruktion och exceptionellt okomplicerade underhåll gör att de är perfekta för alla som njuter av täta och långa bastubad.

Man får en jämn och mjuk värme i basturummet genom att använda avancerad teknologi och rätt mängd stenar. Stenmagasinet är avskilt från värmeelementen och löper neråt längs aggregatets inre vägg. Beroende på modellen rymmer aggregatet 50 eller 70 kg sten. Tack vare den stora stenmassan behöver bastun således inte värmas upp långt i förväg.

Harvia Virta Combi aggregatet är en kombination av ett bastuaggregat och en ånggenerator, som gör bastubadet till en ren njutning. Du kan välja traditionell bastu, ångbastu, örtbastu eller doftbastu. Combi-aggregatet är som gjort för dig som tycker om mjuk, fuktig värme och stämningsfull väldoft. Vattenbehållaren rymmer 5,5 liter – beroende på modellen fylls tanken antingen för hand eller automatiskt från ett vattenuttag nära bastuaggregatet. Aggregatet har täljstenskoppar för doftbad och ett rostfritt stålgaller för påsdofter. Combisystemet är tillförlitligt och lätt att använda.

Lätt att montera och underhålla
Harvia Virta bastuaggregaten är lätta att montera: alla kopplingar görs via serviceluckan framtill. Det finns gott om plats kring kopplingsplintarna. Värmeelementen är avskilda från stenarna, vilket förlänger elementens livslängd. Ifall ett värmeelement måste bytas ut görs det snabbt och lätt, eftersom hela värmeelementspaketet dras ut ur bastuaggregatet. Även alla andra underhållsåtgärder har beaktats redan när bastuaggregaten planerades.

Styrenheter
Aggregaten styrs med en separat styrenheten. Harvia Griffin-styrenheten passar perfekt till Virta bastuaggregat. Du kan styra praktiskt taget alla elektriska funktioner t.ex. tiden när aggregatet är påslagen, temperatur, belysning och ventilation. Griffin hjälper dig att värma upp bastun så att den är bastuklar när du kommer hem från jobbet eller träningspasset. Griffin är liten och platt till storleken och kan monteras var som helst i torrutrymmen. 

You have reached our old website.

For up-to-date information on all products, please visit our new and improved website at www.harvia.com.