Dekorativ stenvägg

Med hjälp av Harvia-stenväggen skapar du en elegant helhet av din bastu, lätt och förmånligt. Harvia stenvägg är ett färdigt element som till exempel kan placeras bakom bastuaggregatet, täcka en vägg eller till och med hörnen. Stenväggen kan enkelt fästas direkt på panelerna.

Harvia stenvägg är rätt val för dig som vill pigga upp utseendet på din bastu. Stenväggen kan monteras i både nya och gamla bastur. Stenväggens keramiska plattor är av högkvalitativa stenimitationer. Aluminiumskenorna ger din bastu ett snyggt utseende. Stenväggen har detaljer som drar blickarna till sig.

Genom det borstade stålet i stenväggens nedre del fäster du lätt och snyggt väggmodellens bastuaggregat. När du fäster aggregatet måste du se till att fästskruvarna går ända in i väggens stödkonstruktion. Leveransen innehåller nödvändiga fästenheter och borrstål för montering av stenvägg och väggmodellens bastuaggregat.

Med hjälp av stenväggen gör du din bastuinredning komplett. Tillsammans med Harvias bastulaven blir din bastu en fungerande helhet.

Obs! I monteringsskedet, kontrollera alltid bastuaggregatets säkerhetsavstånd i monterings- och bruksanvisningarna; stenväggen lämpar sig inte som skyddsvägg. Om du vill minska säkerhetsavståndet tex. för vedeldad ugn, välj gärna Harvias skyddsvägg och -golvskyddsplåt.

Teknisk information:
Dekorativ stenvägg 534 x 1870 mm

  • Bredd 534 mm
  • Höjd 1870 mm
  • Djup 15 mm

Dekorativ stenvägg 534 x 2040 mm

  • Bredd 534 mm
  • Höjd 2040 mm
  • Djup 15 mm

Leveransen innehåller nödvändiga fästenheter samt borrstål.

You have reached our old website.

For up-to-date information on all products, please visit our new and improved website at www.harvia.com.