Globe

Möjligheternas bastuaggregat i bollform.
Det bollformade bastuaggregatet Harvia Globe erbjuder dig en behaglig bastuupplevelse inte bara genom varma bastubad utan också tack vare sin unika design och användbarhet. Tänk fritt hur aggregatet ska placeras i bastun. Harvia Globe kan du fästa på väggen, ställa på ett stativ eller hänga i taket. Valfriheten lämnar också rum för fantasi vid planering av bastulaven.

Effektivt utnyttjande av den högklassiga råvaran – robust rostfritt stål – och en kemikaliefri ytbehandlingsprocess är några exempel på miljötänkandet på Harvia. Även aggregatets struktur representerar nytänkande: den består av noggrant laserskurna stålbågar och -ringar. Antalet stenar i aggregatet har optimerats: aggregatet värms upp tillräckligt snabbt utan att påverka mjuka bastubad.

Harvia Globe-bastuaggregaten GL70 (Ø 430 mm) och GL110 (Ø 500 mm) styrs med en styrpanel. Den designade lätthanterliga styrpanelen med touch screen ger möjligheten för exact temperaturreglering. Den stiliga men enkla stänkvattenskyddade styrpanelen kan placeras inuti eller utanför bastun. I aggregatet ingår en kompakt strömförsörjningsenhet som matar in el till motstånden. Aggregatet och strömförsörjningsenheten kopplas ihop med en kabel i pansarrör. Aggregatets temperaturgivare monteras i taket och kopplas till strömförsörjningsenheten med en kabel.

Även E-modellerna GL70E och GL110E finns tillgängliga. Dessa modeller styrs med hjälp av en särskild styrenhet (t.ex. Griffin eller C150). I E-modellerna ingår en kopplingsdosa till vilken elinmatningen förs via styrenheten. Aggregatet och kopplingsdosan kopplas ihop med en kabel i pansarrör.

Fästanordningar:
- Monteringsställning HGL1 (GL70, GL70E) Monteringsanvisning
- Monteringsställning HGL2 (GL110, GL110E) Monteringsanvisning
- Stativ, teleskop HGL3 Monteringsanvisning 
- Stativ, lågt HGL5 Monteringsanvisning
- Takupphängningssats HGL4 Monteringsanvisning 

Tilläggsutrustningar:
- Skyddsräcke HGL6 (GL70, GL70E) Monteringsanvisning
- Skyddsräcke HGL7 (GL110, GL110E) Monteringsanvisning
- Lavskyddsglas HGL8

You have reached our old website.

For up-to-date information on all products, please visit our new and improved website at www.harvia.com.