Sauna Steamer

Tillför bastun fukt.
Harvia Sauna Steamer är en ånggenerator som förvandlar din bastu till ångbastu - säkert och lätt. Om du kompletterar ditt eluppvärmda Harvia-bastuaggregat med en ånggenerator får du ut mera av din bastu. Det går också bra att i efterhand installera ånggeneratorn i en bastu med eluppvärmt bastuaggregat.

Harvia Sauna Steamer är en fristående extraanordning som tillsammans med ett vanligt eluppvärmt bastuaggregat ger behagligt fuktiga bastustunder. Du behöver bara fylla på vattenbehållaren och koppla på ånggeneratorn. Efter ca 10 minuter börjar generatorn avge ånga. Generatorn är försedd med en givare som övervakar vattennivån och som kopplar bort strömmen om vattennivån blir för låg eller bastutemperaturen för hög. Anordningen är således säker att använda.

Om du låter bli att koppla på onggeneratorn kan du också bada bastu på traditionellt vis. Eller varför inte ställa in bastuaggregatet på låg temperatur och ånggeneratorn på full effekt och bada bastu på närapå turkiskt sätt?

Harvia Sauna Steamer har ett fack för doftmedel och örter som finns att köpa i påse, t.ex. Harvias björklövsdoft. Njut av härliga dofter i din bastu.

You have reached our old website.

For up-to-date information on all products, please visit our new and improved website at www.harvia.com.