Elektriska bastuaggregat

Harvia-aggregaten är trygga och av god kvalitet. Bakom ligger synnerligen högklassiga material, förträffliga tillverkningsmetoder och noggrann kvalitetskontroll. Materialet är till stor del rostfritt stål. Harvias alla bastuaggregat har ett kontrollerat luftcirkulationssystem som är effektivare än normalt och som gör att aggregatet och bastun snabbt blir varma och ger jämna och behagliga bad.

Då Harvias sortiment av bastuaggregat är så omfattande har Du möjlighet att välja ett aggregat som är som gjort just för Dig. Men för att njutningen skall bli maximal är det naturligtvis viktigt att också själva bastun är byggd på rätt sätt.

Vilken effekt?

Kom ihåg att väggarna och i synnerhet taket i en eluppvärmd bastu skall isoleras med yttersta omsorg (sten, glas eller motsvarande) ökar effektbehovet lika mycket som när volymen ökas med 1,2 kubikmeter. Om bastun inuti består av stock utan isolering skall volyminnehållet multipliceras med 1,5. Tänk också på ventilationen i bastun. När luftväxlingen är god får man njuta av ren luft som är lätt att andas också när man badar bastu.

Aggregat för mindre bastur


Delta

Delta EE

Delta Combi

Vega Compact

Aggregat för familjebruk


Globe

Cilindro, Cilindro H och Cilindro F

Moderna

Vega

Topclass Combi

Forte

Kivi

Cilindro 110EE och Cilindro 110HEE

Cilindro EE och Cilindro HEE

Virta

Virta Combi

Aggregat för allmän bastu


Legend

Senator

Club

Hidden Heater

Elegance

Senator Combi

Virta Pro - nyhet

Virta Pro Combi - nyhet

Cilindro Pro 100E/135E

Cilindro Pro 165E/200E

Modulo - nyhet

Club Combi

Profi

Extra apparat


Sauna Steamer

You have reached our old website.

For up-to-date information on all products, please visit our new and improved website at www.harvia.com.