Parafiiniöljy

Parafiiniöljykäsittely vähentää kosteuden ja lian imeytymistä lauteisiin, ja siten pidentää niiden käyttöikää. Uudet lauteet on suositeltavaa käsitellä ennen käyttöönottoa, ja jatkossa 1−2 kertaa vuodessa siivouksen yhteydessä. Seinä- ja kattopaneelien käsittely parafiiniöljyllä ei yleensä ole tarpeen.

Parafiiniöljy soveltuu kaikille puumateriaaleille, mutta erityisen hyvin lämpökäsitellylle puulle ja tervaleppäpinnoille. Parafiiniöljy on väritöntä, mutta se syventää puupintojen luonnollista sävyä. Kokeile öljyä ensin pienelle alueelle esim. lauteen alapinnalle varmistaaksesi, että lopputulos vastaa odotuksiasi. Parafiiniöljykäsittely kuivuu lopulliseen sävyynsä muutaman päivän kuluessa. Kuivumista voidaan nopeuttaa saunan lämmittämisellä ja saunoa voidaan noin vuorokauden kuluttua käsittelystä. Laudeliinojen käyttö on suositeltavaa. Parafiiniöljypullo 500 ml riittää noin 5−10 m² alueen käsittelyyn.

Parafiiniöljy sisältyy myös Harvia Sauna Care Set -pakkaukseen, joka on saunan hoitoon tarkoitettu kattava tuotepaketti.

  • Parafiiniöljy 500 ml (SAC25060)

    You have reached our old website.

    For up-to-date information on all products, please visit our new and improved website at www.harvia.com.