Paneelit

Paneloinnilla yksilöllinen ilme

Värit ja sävyt luovat saunasi yleisilmeen. Voit valita saunasi panelointimateriaaliksi kuusen, männyn, haavan, lämpökäsitellyn haavan, magnolian, lämpökäsitellyn rustiikkitervalepän, tervalepän tai savusaunapaneelin.

Kuusi, STP 95 x 15
Kuusipaneelimme on terveoksaista puuta. Kestävä ja pitkäikäinen kuusi tuoksuu hyvälle ja säilyttää vaalean sävynsä myös vuosien saatossa. Puun vuosikasvut tekevät paneelin pinnasta ilmeikkään.

Mänty, STP 95 x 15
Pihkan tuoksussa on henkäys havumetsän raikkautta. Mäntypaneelimme on lähes oksatonta puuta. Mäntypaneelin todellinen luonne tulee esiin erityisesti ajan kuluessa, jolloin puu tummuu hieman ja elävöittää paneelin pintaa pihkalla.

Haapa, STP 70 x 15
Haapa luo saunaasi raikkaan ja valoisan ilmeen. Pihkaamaton haapa säilyttää vaalean, tasaisen värinsä ja elää vain vähän kosteusvaihteluissa.

Lämpökäsitelty haapa, STP 70 x 15
Lämpökäsitelty haapa säilyttää muotonsa hyvin vuodesta toiseen. Puumateriaalin sävy on tumma ja sen tuoksu on miellyttävä. Voit korostaa puun sävyä parafiiniöljykäsittelyllä.

Magnolia, STS 145 x 15
Magnolia on leveä, tummasävyinen paneelivaihtoehto, joka luo saunaan rauhallisen elegantin ilmeen. Tarkista paneelin saatavuus tehtaalta.

Lämpökäsitelty rustiikkitervaleppä, STP 120 x 15
Lämpökäsitellyn rustiikkitervaleppäpaneelin pinta on harjattu ja se on sävyltään tumma. Saunan valaistus tuo elävän pinnan kauniisti näkyviin. Tarkista paneelin saatavuus tehtaalta.

Tervaleppä, STP 70 x 15
Tervaleppä on kauniin punaruskea lehtipuu. Se ei eritä pihkaa, mutta elää ja tummuu vuosien saatossa.

Savusaunapaneeli, STP 95 x 15
Savusaunapaneeli on värjättyä kuusipaneelia, joka tuo saunaasi perinteisen savusaunan lämmintä tunnelmaa.

Vinkki! Voit sävyttää paneeleita haluamasi sävyiseksi. Tasalaatuisuutensa vuoksi haapapaneeli soveltuu sävytettäväksi parhaiten.

    You have reached our old website.

    For up-to-date information on all products, please visit our new and improved website at www.harvia.com.