Solide Outdoor -designsauna

Harvia Solide Outdoor -designsaunassa yhdistyvät ikiaikainen löylyperinne ja raikkaan moderni muotoilu. Saunan suunnittelusta on vastannut pitkän kokemuksen sauna- ja laudetuotekehityksestä omaava Vesa Vehmaa, Harvian saunatehtaan johtaja. Designsaunassa kiukaan pesä täytetään puilla ulkopuolelta, jolloin tulipesä toimii toiselle puolelle takkana. Läpikuultava, valkoista satiinilasia oleva Duo-lasiseinä luo Harvia Solide -designsaunaan upean sisustuselementin, mutta samalla se toimii myös valon ja lämmön jakajana saunan ja oleskelutilan välillä.Harvia Solide Outdoor pihasaunat tuovat mökkitunnelman omaan pihaan myös kaupungissa. Niiden ympärille voi rakentaa viihtyisän mukavuusvyöhykkeen kesäkeittiöineen, paljuineen tai porealtaineen.

Asennusvalmiita pihasaunoja valmistetaan kolmessa eri koossa. Pienin malli Harvia Solide Outdoor 1 sisältää pihasaunan, jossa mahtuu saunomaan 4–5 henkilöä. Harvia Solide Outdoor 2 -mallissa on saunan lisäksi pukuhuone sekä katos poreammeelle, paljulle tai kesäkeittiölle. Suurimmassa Harvia Solide Outdoor 3 -mallissa on saunan, pukuhuoneen ja katoksen lisäksi vielä saunatupa. Pihasaunat valmistetaan kosteudenkestävästä pituussuuntaisesti laminoidusta GLT-kuusesta. Käsittelemättöminä pinnat ovat vaalean kuusen sävyisiä. Kontrastia antavat mustat yksityiskohdat. Linjakkaan pelkistetty muotoilu istuu uusienkin asuinalueiden ilmeeseen.

Ulkoseinät voi halutessaan maalata asuinrakennuksen sävyyn sopivalla maalilla. Sisäseinät ja lauteet voi puolestaan käsitellä sävytetyllä saunasuojalla tai -vahalla. Pintoja ei kuitenkaan tarvitse käsitellä millään, vaan saunan voi ottaa käyttöön sellaisenaan.

    You have reached our old website.

    For up-to-date information on all products, please visit our new and improved website at www.harvia.com.