Griffin CG170

Tyylikästä, digitaalista ohjausta

Harvia Griffin on tyylikäs uuden ajan digitaalinen ohjauskeskus. Griffin tekee saunan ja infrasaunan ohjaamisesta helppoa. Lämpötila on säädettävissä jopa asteen tarkkuudella.

Harvia Griffinin avulla voit ohjata lähes kaikkia kohteen sähköistettyjä toimintoja, kuten esim. päälläoloaikaa, lämpötilaa, valaistusta ja tuuletusta. Griffinin avulla voit vaikkapa ajastaa saunasi lämpiämään löylyvalmiiksi työpäiväsi tai juoksulenkkisi päätteeksi. Griffin vakuuttaa käyttäjänsä myös tyylikkäällä ulkoasullaan. Kromattu digitaalinen ohjauspaneeli henkii samaa tyyliä kuin muut saunan ja kylpyhuoneen modernit yksityiskohdat. Pienikokoinen ja litteä ohjauspaneeli sopii asennettavaksi lähes mihin tahansa haluamaasi kuivaan tilaan.

Monipuolinen ja helppokäyttöinen Griffin
Harvia Griffin -ohjauskeskusten tuoteperheeseen kuuluu neljä ohjauskeskusmallia eri laitteiden ohjaamiseen: Griffin CG170 sähkökiukaan ohjaamiseen, Griffin Combi CG170C Combi-kiukaan tai kiukaan ja höyrystimen yhdistelmän ohjaamiseen, Griffin Infra CG170I infrasaunan ohjaamiseen ja Griffin Colour Light CG170T värivalon ohjaamiseen.

Harvia Griffin tarjoaa käyttäjälleen useita helposti operoitavia valinnaisia toimintoja. Ohjauskeskuksen lämpötilanäyttö on mahdollista kalibroida toimimaan yhteen samalla tarkkuudella esim. saunan lämpömittarin kanssa. Griffin CG170 -malliin on mahdollista yhdistää ylimääräinen lämpöanturi, minkä ansiosta lämpötilan seuraamisesta tulee entistäkin tarkempaa. 

Asetuksista löytyy myös mahdollisuus laitteiden automaattiseen käynnistykseen sähkökatkon jälkeen.

Toimitussisältö:
- ohjauspaneeli
- tehoyksikkö
- lämpöanturi kaapelilla n. 4 m
- datakaapeli 5 m (jatkettavissa 10 m pituisilla jatkeilla n. 30 m asti)