Virta

Vahvat, käytännölliset ja yksinkertaisen tyylikkäät sähkökiukaat
Harvia Virta -kiuasperhe koostuu kolmesta tehoversiosta ja niiden höyrystimellä varustetuista Combi-variaatioista. Harvia Virta on täydellinen valinta keskikokoiseen tai suurehkoon saunaan, kun halutaan jämäkkää rakennetta, toimintavarmuutta ja modernin linjakasta muotoilua. Vahvan rakenteensa ja poikkeuksellisen helpon huollettavuutensa johdosta Virta-kiukaat sopivat erinomaisesti usein ja pitkään löylyistä nauttiville.

Tasainen ja pehmeä lämpö saunahuoneessa saavutetaan parhaalla teknologialla ja oikealla kivimäärällä. Vastuksista erotettu kivitila jatkuu alaspäin kiukaan sisäkyljissä, minkä ansiosta kiukaaseen mahtuu mallista riippuen 50 tai 70 kg kiviä ja saunan esilämmitysaika pysyy riittävän lyhyenä.

Harvia Virta on jämäkkä kiuas, joka tarjoaa pehmeät löylyt perinteistä saunakokemusta arvostaville. Kiukaasta on saatavana kolme tehoversiota, joista suuritehoisin HL110 on syvyyssuunnassa 7 cm suurempi kuin HL70 ja HL90.

Helppo asennus ja huolto
Harvia Virta -kiukaat ovat helppoja asentaa: kaikki liitännät tehdään etuosan huoltoluukun kautta. Liitäntöjen ympärillä on hyvin tilaa. Vastukset on erotettu kivistä, mikä pidentää vastusten käyttöikää. Jos vastus pitää vaihtaa, se onnistuu nopeasti ja helposti, sillä koko vastuspaketti voidaan vetää ulos kiukaasta. Myös muut huoltotoimet on otettu huomioon kiukaiden suunnittelussa alusta alkaen.

Ohjauskeskukset
Kiukaita ohjataan ohjauskeskuksen kautta. Harvia Griffin -ohjauskeskus sopii loistavasti Virta-kiukaan pariksi. Harvia Griffinin avulla voit ohjata lähes kaikkia kohteen sähköistettyjä toimintoja, kuten esim. päälläoloaikaa, lämpötilaa, valaistusta ja tuuletusta. Griffinin avulla voit vaikkapa ajastaa saunasi lämpenemään löylyvalmiiksi työpäiväsi tai juoksulenkkisi päätteeksi. Pienikokoinen ja litteä ohjauspaneeli sopii asennettavaksi lähes mihin tahansa kuivaan tilaan.

You have reached our old website.

For up-to-date information on all products, please visit our new and improved website at www.harvia.com.