Kiviseinä

Harvia-kiviseinän avulla luot saunastasi tyylikkään kokonaisuuden edullisesti ja vaivattomasti. Harvia-kiviseinä on valmis elementti, jonka voit kiinnittää esimerkiksi kiukaan taakse, verhota yhden seinän tai vaikka kulmauksen. Kiviseinän voit kiinnittää helposti suoraan paneloinnin päälle.

Harvia-kiviseinä on oikea valinta Sinulle, joka haluat piristää saunasi ilmettä vaivattomasti. Kiviseinän voi asentaa niin uusiin kuin vanhoihinkin kohteisiin. Kiviseinän keraaminen laatoitus on laadukasta kivijäljitelmää. Alumiiniset kiskot antavat ryhdikästä ilmettä saunaasi. Kiviseinä on yksityiskohta, joka kerää katseet. Tuotteen koko on 534 x 2040 mm.

Kiviseinän alaosan harjatun teräksen lävitse kiinnität seinämallin sähkökiukaan helposti ja samalla tyylikkäästi. Kiuasta asennettaessa on huomioitava, että kiukaan kiinnitys­ruuvien tulee osua seinän tukirakenteisiin. Toimitus sisältää tarvittavat kiinnitys­tarvikkeet ja poranterät kiviseinän sekä seinämallin kiukaan kiinnit­tämistä varten.

Kiviseinän avulla täydennät saunasi sisustuksen. Yhdessä Harvian sauna­sisustus­mallin kanssa saat saunastasi toimivan kokonaisuuden.

Huom! Tarkista aina asennusvaiheessa kiukaan suojaetäisyydet asennus- ja käyttö­ohjeesta; kiviseinä ei sovellu suojaseinäksi tai asennettavaksi puulämmitteisen kiukaan läheisyyteen. Jos puulämmitteisen kiukaan suojaetäisyyksiä halutaan pienentää, valitse Harvian tulisijan suojaseinä ja -alusta.

Tekniset tiedot:

  • Leveys 534 mm
  • Korkeus 2040 mm
  • Syvyys 15 mm
  • Toimitus sisältää tarvittavat kiinnitystarvikkeet sekä poranterät

You have reached our old website.

For up-to-date information on all products, please visit our new and improved website at www.harvia.com.