Cilindro 110EE ja Cilindro 110HEE

Tehokkaat pilarikiukaat digitaalisella ohjauspaneelilla
Harvia Cilindro 110EE ja 110HEE -sähkökiukaat tarjoavat kunnolla lämpöä ja nautinnollisia löylyjä suurempiin perhesaunoihin sekä saunoihin, joissa suuret lasipinnat kasvattavat kiuastehovaatimusta. Kiukaat ovat paitsi teholtaan, myös ulkomitoiltaan suurempia kuin muut Cilindro-mallit ja ne noudattavat samaa tasapainoista muotokieltä. 120 kiloa kiviä lämpenee kohtuullisessa ajassa ja löylyjen luonne on luonnollisesti upea.

Cilindro 110EE ja 110HEE -mallit soveltuvat erinomaisesti lauteisiin upotettaviksi. Uusi upotuskaulus HPC2 toimii lämpösäteilysuojana, minkä ansiosta upotusaukko tehdään vain hieman kiuasta suuremmaksi ja kokonaisuus näyttää tyylikkään yhtenäiseltä. Roiskevesisuojatun digitaalisen kosketusohjauspaneelin voi sijoittaa saunaan, pesuhuoneeseen tai kuivaan tilaan.

Cilindro 110EE:n ulkovaippa on aukotettua ruostumatonta terästä. Kiukaan antamaa löylyä voi säädellä pehmeästä kipakammaksi kohdistamalla löylynheitto joko kiukaan kylkeen tai suoraan kivipilarin päälle.

Cilindro 110HEE -malleissa on osittain edestä avoin ulkovaippa, mikä antaa löylynheittäjälle suuren kivipinnan edut, mutta mahdollistaa kiukaan sijoittamisen pienempään tilaan. Kiukaiden kivitila on ruostumatonta terästä ja ulkovaipan materiaalina on mustaksi (HEE) tai valkoiseksi (VHEE) maalattu, sinkitty teräs.

Kiukaat ovat saatavana myös erillisellä ohjauskeskuksella ohjattavina E-malleina (PC110E, PC110HE ja PC110VHE). 


Lisävarusteet:

         
Upotuskaulus HPC2           Suojakaide HPC4
Asennusohje                      Asennusohje

         
Valaistu upotuskaulus         Valaistu suojakaide HPC4L
HPC2L Asennusohje           Asennusohje

You have reached our old website.

For up-to-date information on all products, please visit our new and improved website at www.harvia.com.