Harvia HGP

Rentouttavaan höyrysaunakokemukseen.
Harvia HGP on hyvän olon ja rentoutumisen lähde. Anna lämpimän höyryn helliä aistejasi ja unohda hetkeksi kiire ja ajankulu.

Harvia HGP on suunniteltu paljon höyrystystehoa vaativaan kylpyläkäyttöön. Suunnittelun lähtökohtina ovat olleet luotettavuus, ongelmaton toiminta ja ennen kaikkea rentouttava höyrysaunakokemus.

Harvia HGP on helppo asentaa. Harvia HGP-höyrynkehitintä ja sen lisävarusteita ohjataan tyylikkäällä kosketusohjauspaneelilla. Ohjattavia toimintoja ovat höyrynkehitin, tuoksupumppu, höyryhuoneen valaistus ja höyryhuoneen ilmanvaihto.

Mallit: HGP22 ja HGP30. Malli HGX11L on lisätehoyksikkö, joita on mahdollisuus ketjuttaa jopa 3 kpl perusmallin kanssa samalla ohjauspaneelilla käytettäväksi.

HGP:ssä on sisäänrakennettu automaattinen tyhjennysventtiili. Automaattinen tyhjennysventtiili huuhtelee höyrynkehittimen automaattisesti tietyin väliajoin sekä aina, kun laite kytketään pois päältä. Huuhtelussa poistuu höyrynkehittimeen saostunut kalkki.

HGP:ssä on sisäänrakennettu tuoksupumppu. Tuoksupumpun voi ohjelmoida annostelemaan automaattisesti höyrytuoksua höyryn sekaan. Pumppuun liitettävä höyrytuoksuastia voi olla kooltaan pieni tai suuri.

Lisävarusteet:

Höyrysuutin

Höyrytuoksu

You have reached our old website.

For up-to-date information on all products, please visit our new and improved website at www.harvia.com.