Harvia HGX

Rentouttavaan höyrysaunakokemukseen.
Harvia HGX on hyvän olon ja rentoutumisen lähde. Anna lämpimän höyryn helliä aistejasi ja unohda hetkeksi kiire ja arkihuolet.

Harvia HGX on kompakti, mutta tehokas höyrynkehitin yksityis- ja kylpyläkäyttöön. Suunnittelun lähtökohtina ovat olleet luotettavuus, ongelmaton toiminta ja ennen kaikkea rentouttava höyrysaunakokemus.

Harvia HGX on helppo asentaa. Kompaktin kokonsa vuoksi se voidaan asentaa matalaan tilaan. Harvia HGX- höyrynkehitintä ja sen lisävarusteita ohjataan tyylikkäällä kosketusohjauspaneelilla. Ohjattavia toimintoja ovat höyrynkehitin, tuoksupumppu, höyryhuoneen valaistus ja höyryhuoneen ilmanvaihto.

Mallit: HGX2, HGX45, HGX60, HGX90, HGX11 ja HGX15. Malli HGX11L on lisätehoyksikkö, joita on mahdollisuus ketjuttaa jopa 3 kpl perusmallin kanssa samalla ohjauspaneelilla käytettäväksi.

Lisävarusteet:

Automaattinen tyhjennysventtiili

Automaattinen tyhjennysventtiili tekee höyrynkehittimen käytöstä entistä vaivattomampaa. Automaattinen tyhjennysventtiili huuhtelee höyrynkehittimen automaattisesti tietyin väliajoin sekä aina, kun laite kytketään pois päältä. Huuhtelussa poistuu höyrynkehittimeen saostunut kalkki. Säännöllinen ja tehokas kalkinpoisto on erittäin tärkeää höyrynkehittimen toimintakunnon kannalta.

Harvia HGX -höyrynkehittimen vakiovarusteena on manuaalinen tyhjennysventtiili.

       

Tuoksupumppu

Tuoksupumpun voi ohjelmoida annostelemaan automaattisesti höyrytuoksua höyryn sekaan. Pumppuun liitettävä höyrytuoksuastia voi olla kooltaan pieni tai suuri.

Asennus- ja käyttöohje

Höyrysuutin

Höyrytuoksu

You have reached our old website.

For up-to-date information on all products, please visit our new and improved website at www.harvia.com.