Laudemallit

Harvia on enemmän kuin sauna. Harvia-saunasisustuksessa yhdistyvät luonnon rentouttavat elementit – puu, kivi, vesi – miellyttäväksi hyvän olon keitaaksi, Sinun saunaksesi. Silmä lepää kauniilla puupinnalla, kiukaan pehmeä löyly lämmittää ihoa, korviin kantautuu tunnelmallinen taustamusiikki. Saunasisustus on esteettinen nautinto; elämys aisteillesi. Harvia-saunasisustus on helposti saatavillasi – mallistomme monipuolisesta valikoimasta on helppo valita ja tilata tarpeisiisi räätälöity ratkaisu.

Harvialta kaikki saunaasi

Harvian valikoimasta löydät saunaasi kaiken mitä tarvitset. Voit valita saunaasi Ventura-, Futura-, Solar-, Formula- tai Scala-laudemallin ja koota saunasi sisustuksen paneeleista, kiviseinäelementeistälasiovista, lasiseinästä, kiukaista, kiuassuojista, valaistuksesta sekä kaiuttimista. Suurempiin saunoihin, kuten edustussaunoihin, suosittelemme Exclusive-laudemallia.

Harvia antaa vapauden ja välineet toteuttaa saunastasi kauniin hyvän olon keitaan.

Harvia Sauna Designer

Harvia Sauna Designerin avulla jokainen voi olla oman elämänsä saunasuunnittelija. Suunnittelutyökalu mahdollistaa ideoilla leikkimisen helposti, vaikkapa kotisohvalla. Näin saunaremontista tulee koko perheen yhteinen projekti, johon kaikki voivat vaikuttaa. Kun olet suunnitellut unelmiesi saunan, voit lähettää suunnitelmasi tarkistettavaksi Harvian saunasuunnittelijoille. Kun suunnitelmasi on tarkistettu suunnittelijat lähettävät tarjouksen saunasta sähköpostiisi.

Aloita saunasi suunnittelu tai jätä tarjouspyyntö.


Ventura

Futura

Solar

Exclusive

Formula

Scala

Formula-noutolauteet

Laudemateriaalit

Solide

Ventura irto-osat - uutuus

You have reached our old website.

For up-to-date information on all products, please visit our new and improved website at www.harvia.com.